Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Fonalfestmények – kiállítás nyílik kedden a Budai úti Tagkönyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 05.
Március 5-én, kedden délután a Székesfehérvári Kárpitszövő Kör alkotásaiból nyílik kiállítás a Vörösmarty Mihály Könyvtár Budai úti Tagkönyvtárában. A fonalfestményeket egészen március 28-ig nézhetik meg az érdeklődők.
Tovább...
 
Indiánportrék a Szent Korona Galériában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 05.
Hazánkban első alkalommal Székesfehérváron látható Schram András indián portréit bemutató tárlata. A nemzetközi szinten elismert, többszörösen díjnyertes fotóművész Niitsitapi, azaz igazi embereket bemutató kiállítását Lehrner Zsolt alpolgármester nyitotta meg. Az amerikai indiánok életét, kultúráját bemutató fotók március végéig láthatók a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban, a Szent Korona Galériában.
Tovább...
 
Természetlíra és indusztriális objektek – újabb vitrinkiállítás nyílt a Fő utcán Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2024. március 02.
Szerdán újabb vitrinkiállítás nyílt a Tarsoly Ifjúságért Egyesület szervezésében a Fő utca 3. szám alatti márványcsarnoknál. A sorozat novemberben Javick fotókiállításával kezdődött, most pedig Dosztály Ágota, Klein Kati és Ekési Sándor mellett a SZÉPHŐ Zrt. dolgozói mutatják be műveiket.
Tovább...
 
Hétvégén a Fehérvár Televízióban láthatjuk a Fehérvári Versünnep elődöntőjét Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 02.
Műsorra tűzi a XIV. Fehérvári Versünnep elődöntőjét a Fehérvár Televízió. A népszerű tehetségkutató verseny február 24-i fordulóját két részletben, szombaton és vasárnap este láthatjuk.
Tovább...
 
Márciusi előadások a V54-ben Nyomtatás E-mail
Írta: V54   
2024. március 02.
Székesfehérvár legújabb színházi tere, a Vár körút 54. alatt nyílt V54 Színház és Kultúrtér márciusban nyolc napon kilenc előadással várja az érdeklődőket.
Tovább...
 
Fekete komédiával, abszurddal és mágikus showműsorral indul a tavasz első hónapja az Igézőben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 01.
A szent család bemutatójával, pánikba esett férfiakkal, kicsiket és nagyokat elvarázsoló bűvészshow-val várja máricus első hétvégéjén a nézőket az Igéző.
Tovább...
 
KOR-KÉPEK – Új tárlat nyílik a Pelikán Galériában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 01.
Bárány Terézia képzőművész és Vári Kovács Ágnes festő, grafikus KOR-KÉPEK című alkotásai láthatóak a Pelikán Galéria március 1-jén nyíló tárlatában. A kiállítást pénteken 18 órakor dr. Cs. Tóth János művészeti író nyitja meg.
Tovább...
 
Várják a résztvevőket a fehérvári Wass Albert felolvasóestre pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 01.
Március 1-jén, pénteken az Evangélikus Gyülekezeti Házban rendezik meg a fehérvári Wass Albert felolvasóestet, a város ezzel az eseménnyel csatlakozik a világ magyarságát összefogó kezdeményezéshez. A felolvasásban bárki részt vehet az erdélyi magyar író írásműveiből szabadon választott részlettel – hangzott el a beharangozó sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Bemutatkozik – vitrinkiállítás nyílik a Fő utcán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 28.
A Tarsoly Ifjúságért Egyesület szervezésében utcai vitrinkiállítás nyílik a Fő utca 3. szám alatt. A tárlaton a járókelők székesfehérvári hobbifotósok műveit nézhetik meg.
Tovább...
 
Barokk harmóniákkal folytatódik a Somorjai Sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 28.
Izgalmas, barokk zenékből válogatott programmal várja a zenebarátokat az Alba Regia Szimfonikus Zenekar február 28-án, szerdán 19 órára a Szent István terembe. A hangversenymester a magyar régizene-játék egyik legkiválóbb reprezentánsa, a szombathelyi Capella Savaria Zenekar művészeti vezetője, Kalló Zsolt Liszt-díjas hegedűművész lesz.
Tovább...
 
Moravetz Levente: JÖHETSZ, DRÁGÁM! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. február 27.
Vígjáték két felvonásban, a HADART Színház előadása Kápolnásnyéken! - Adva van egy látszólag békés otthon, ahol azért akarnak kutyát venni, hogy legalább valaki hűséges legyen a családban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 133 - 143 / 6234